Utama Celebrity News Sooyoung SNSD Kongsi Resipi Diet

Sooyoung SNSD Kongsi Resipi Diet

choi sooyoung snsd diet

Soo-young GIRLS’ GENERATION berkongsi tentang dietnya sebelum peranan dramanya.

Soo-young sentiasa terkenal kerana mempunyai selera makan yang besar di kalangan peminat GIRLS’ GENERATION, tetapi dia juga terkenal dengan bentuk badannya yang sangat kurus.

Walau bagaimanapun, dalam vlog YouTube terbarunya, dia mendedahkan baru-baru ini dia memulakan diet baharu untuk peranan di dalam drama.

https://www.youtube.com/watch?v=m97Pg-dKUGs

Dia menyatakan,

Saya sedang menjalani penggambaran drama baru baru-baru ini, dan saya perlu kelihatan sihat di skrin jadi, saya bekerja keras untuk bersenam. Bagaimanapun, tidak kira berapa kerap saya bersenam, otot saya tidak kelihatan. Selepas bercakap dengan jurulatih peribadi saya, kami memutuskan untuk menghilangkan beberapa lemak di badan sebaliknya. Saya mempunyai lebih banyak lemak badan daripada apa yang semua orang fikirkan. Bilangan peratusan lemak badan saya sangat tinggi, jadi ia seperti saya gemuk kurus. Saya sedang diet buat pertama kali dalam hidup saya.

Soo-young kemudiannya berkongsi resipi diet ringkas dengan menggantikan mee biasa dengan mee tauhu.

Wahh boleh ikut jugak resipi ni!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERYouTube
Loading...