Utama K-Pop Selesai Promosi Di US, MONSTA X Luah Rasa Gembira Dapat Jumpa Peminat

Selesai Promosi Di US, MONSTA X Luah Rasa Gembira Dapat Jumpa Peminat

MONSTA X

MONSTA X berborak tentang promosi terbaru mereka di Amerika Syarikat!

Awal bulan ini, kumpulan itu menyertai barisan ‘Jingle Ball Tour’ iHeartRadio untuk tahun ketiga, membuat persembahan di Philadelphia pada 13 Disember, Washington, D.C. pada 14 Disember, dan Atlanta pada 16 Disember. MONSTA X turut membuat penampilan di radio Amerika dan rancangan TV popular seperti “102.7 KISS FM”, “Good Morning America” dan “Zach Sang Show”.

Mengenai promosi pertama kumpulan itu di luar negara dalam tempoh dua tahun, Min-hyuk mengulas,

Sebelum COVID-19, MONSTA X rajin membuat promosi di luar negara, tetapi disebabkan situasi yang kami tidak dapat berbuat apa-apa, perlepasan telah disekat dan kami tidak dapat melihat peminat di luar negara. Selepas itu, sentiasa ada bahagian di hati saya yang berasa kecewa. Melalui promosi ini, saya rasa saya dapat menghilangkan kekecewaan itu.

Hyung-won menambah,

Sepanjang promosi ini, saya terus mengingati detik-detik dari jelajah dunia kami yang lalu. Pada masa itu, bertemu peminat kami adalah lumrah dan tiada situasi yang tidak selesa di mana kami perlu berhati-hati kerana COVID-19. Walaupun saya berasa bersyukur kerana kami hanya memandang antara satu sama lain, saya mempunyai banyak emosi gembira dan rumit yang bercampur baur. Saya kebanyakannya berfikir bahawa saya mahu situasi COVID-19 berakhir dengan cepat.

Joohoney berkongsi,

Hanya dengan betapa ‘Monbebe’ (nama kelab peminat MONSTA X) suka melihat kami, saya rasa promosi ini berjaya. Dua tahun bukanlah satu tempoh yang singkat dan saya rasa ini adalah pertemuan yang ditunggu-tunggu oleh MONSTA X dan ‘Monbebe’. Saya menjadi emosi melihat bagaimana peminat kami menunggu tanpa melupakan kami dan kemudian memberi MONSTA X sokongan yang sangat hebat kerana mereka telah menunggu begitu lama.

monsta x zach sang show

Para ahli juga ditanya bagaimana persembahan mereka di ‘Jingle Ball Tour’ dan Min-hyuk menjawab,

Pada mulanya, ia sangat janggal kerana terdapat orang sebagai penonton. MONSTA X meneruskan promosi walaupun selepas COVID-19 bermula, tetapi memandangkan kami hanya membuat persembahan dalam talian, saya tidak dapat mengingati kali terakhir saya melihat penonton penuh. Saya tidak percaya dan tertanya-tanya sama ada saya bermimpi, tetapi saya sangat gembira sepanjang persembahan. Walau bagaimanapun, kami juga benar-benar kecewa kerana persembahan di Miami telah dibatalkan pada hari itu kerana COVID-19.

Ki-hyun berkongsi,

Ia adalah masa yang tidak dapat digambarkan. Cara peminat menggoncangkan ‘lightstick’ mereka untuk dipadankan dengan lagu yang kami nyanyikan dan bersorak sorak untuk menyamai isi penting persembahan kami, ianya sangat hebat. Saya rasa saya boleh mengatakan bahawa saya dapat merasakan bahawa saya bernafas. Saya tidak fikir saya akan dapat melupakan emosi yang saya rasakan di atas pentas.

I.M meneruskan,

Melalui ‘Jingle Ball Tour’, saya rasa MONSTA X sebenarnya telah menerima banyak tenaga. Seperti yang kami kongsikan dalam filem kami, tanpa peminat kami, kami bukanlah sesiapa. Kami benar-benar merasakan kasih sayang dan sokongan itu di atas pentas dan menerima tenaga yang baik. Ia adalah peluang untuk kami menutup tahun 2021 dengan gembira dan kami kembali selepas mendapat dorongan untuk terus bergerak ke hadapan semula.

monsta x jingle ball tour

Tahniah MONSTA X, selesai promosi di Amerika Syarikat!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi. 

SUMBERSPOTV NEWS
Loading...