“Punca COVID Berleluasa” – Lelaki Dikritik Ludah Botol Minuman Dengan Foto Lisa BLACKPINK

gambar lisa blackpink diludah

K-Pop sememangnya merupakan satu fenomena yang tidak dapat dinafikan lagi impaknya pada seluruh dunia. Di pelosok semua negara, pasti anda akan terjumpa punya dengan peminat K-Pop mahupun K-Drama sendiri. Betul tak?

Tapi dalam ada yang sayang, pasti ada juga yang mengkeji dan menghina. Jikalau tak kena dengan ‘taste’ patutnya diamkan sahaja tapi ada yang kadang-kadang bertindak melampaui batas.

Seperti seorang lelaki yang tular di TikTok dan Twitter baru-baru ini kerana merakamkan aksi dia meludah pada gambar Lisa BLACKPINK yang tertera di botol minum Pepsi Black di sebuah cawangan kedai serbaneka popular di Malaysia.

Acah ‘savage’, lelaki di dalam video itu sepertinya mahu mengatakan bahawa Lisa ialah seorang yang plastik.

 

Tau air apa ni? Ni lah air plastik.

Entri tersebut ternyata mendapat hencapan ramai bukan sahaja kerana dia menghina bintang K-Pop tersebut malah disebabkan tindakannya yang ‘kotor’ itu. Dah ludah, selepas itu, boleh pula letak kembali air minuman itu ke dalam peti simpanan tersebut. Gelilah!

gambar lisa blackpink diludah gambar lisa blackpink diludah gambar lisa blackpink diludah gambar lisa blackpink diludah gambar lisa blackpink diludah gambar lisa blackpink diludah gambar lisa blackpink diludah

Kalau tak suka pun, jagalah kebersihan. Dah lah tengah berwaspada dalam pendemik ni.. Ish!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitter dan Instagram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Leave a Reply