MAMAMOO Akan Rilis Filem ‘MAMAMOO 2021 WAW Concert: The Movie’

mamamoo

MAMAMOO bakal melayari layar perak dengan filem mereka sendiri!

Pada 26 November, CGV iaitu rantaian pawagam terbesar Korea, secara rasmi mengumumkan bahawa MAMAMOO akan mengeluarkan filem mereka sendiri bertajuk “MAMAMOO 2021 WAW Concert: The Movie”.

Filem yang akan datang itu akan menampilkan persembahan daripada konsert dalam talian terbaru MAMAMOO “WAW”, yang mereka adakan pada 28 Ogos lalu untuk meraikan ulang tahun ketujuh penampilan sulung mereka, serta rakaman istimewa di belakang tabir daripada rancangan itu.

Selain tayangan langsung 25 lagu hit kumpulan itu, filem itu akan mempunyai masa tayangan selama 102 minit, juga akan menyertakan rakaman ahli MAMAMOO yang sedang membuat persiapan untuk konsert itu.

MAMAMOO 2021 WAW Concert: The MovieCho Jin-ho, ketua penciptaan kandungan di CGV, berkata,

Kami berharap melalui skrin besar dan bunyi penuh teater, penonton akan dapat menikmati pengalaman konsert MAMAMOO dengan seluruh badan mereka.

Dia seterusnya mendedahkan,

CGV akan terus bekerjasama dengan pelbagai artis dan secara konsisten mempersembahkan filem yang membolehkan penonton merasai suasana meriah konsert di panggung wayang.

“MAMAMOO 2021 WAW Concert: The Movie” akan menemui penonton pada 3 Disember ini dan turut ditayangkan di 33 pawagam berbeza di seluruh Korea Selatan.

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Leave a Reply