Kim Sungcheol Dilapor Bakal Sertai Kim Dami & Choi Wooshik Dalam Drama Romantik ‘Us That Year’

kim sungcheol

Selepas Kim Da-mi dan Choi Woo-shik disahkan bakal membintangi drama “Us That Year”, khabarnya Kim Sung-cheol akan turut menyertai mereka dalam naskhah romantik itu.

Naskhah komedi romantik itu membawa kisah bercelaru pasangan yang sudah berpisah dengan kenyataan, “Ia merupakan masa yang teruk bersama kamu, dan jangan kita berjumpa lagi.”

Walaubagaimanapun, dokumentari yang dirakam mereka 10 tahun lalu ketika masih di sekolah menengah tiba-tiba mengecap populariti dan mereka terpakasa bersama semula di hadapan kamera. Ikuti kisah romantik di mana ia memaparkan pelbagai isu yang dihadapi oleh generasi kini seperti impian, cinta, kehidupan dan perkembangan dalam perhubungan selama 10 tahun lamanya.

kim sungcheol

Berjaya menawan hati ramai orang meskipun hanya muncul sebagai kameo dalam drama “Vincenzo” baru-baru ini, sudah semestinya ramai yang menantikan naskhah baru lakonan lelaki itu.

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitter dan Instagram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Leave a Reply