Ikuti Kami:

“Kami Rasa Janggal”- Youngji & Jiyoung KARA Luah Perasaan Tentang Ulang Tahun Ke-15 KARA

“Kami Rasa Janggal”- Youngji & Jiyoung KARA Luah Perasaan Tentang Ulang Tahun Ke-15 KARA

Nampaknya, KARA masih lagi menyambut ulang tahun mereka yang ke-15.

Terbaru, Young-ji dan Ji-young KARA telah terlibat dalam temu bual majalah Cosmopolitan Korea.

Ketika sesi temu bual itu, Young-ji dan Ji-young KARA ada kongsikan perasaan mereka tentang penerimaan selepas mengeluarkan lagu ‘When I Move’ hujung tahun lalu.

Ji-young menyatakan bahawa,

Saya tidak boleh. Saya tidak berniat untuk menjerit begitu teruja. Tetapi, saya rasa emosi saya muncul tanpa saya sedari.

Young-ji turut berkata,

Semalam, apabila saya menonton video “Killing Voice” yang saya lakukan dalam Dingo, video itu turut diulang sehingga kini.

KARA

Ji-young juga berkata,

Itu benar-benar legenda. Saya tidak tahu semua lagu kami sangat bagus. Kami juga menerima maklum balas daripada orang di sekeliling saya bahawa tiada lagu untuk dilangkau. Saya seperti ini apabila ‘Rock U’ keluar dan mengatakan bahawa setiap lagu mengingati semua kenangan pada masa itu, jadi KARA banyak menyatakan bahawa ia seperti ‘My Youth’. Bukan kami sahaja yang menangis selepas mendengar lagu itu.

Selain menyambut album ulang tahun ke-15, mereka turut ditanya tentang keserasian antara ‘Ji Young-ji’.

Young-ji menjawab,

Pada ketika itu, kami membuang rasa kekok semasa penggambaran gambar untuk ulang tahun itu. Tapi sambil menggunakan bahasa formal (ketawa)

Selepas itu, Ji-young membalas,

Ketika minum, kami mulai rapat.

KARA

Young-ji membalas lagi,

Tapi, apabila datang keesokan hari, kami mula terfikir sama ada kami berlebihan. Jadi, kami kembali janggal semula.

Apa-apa pun, semoga perjalanan karier KARA terus berjaya!

Korang banyak topik ‘hot’ lain tentang dunia hiburan Korea yang nak dibincangkan? Kongsi lah ‘teh’ dengan kami di forum KimchiDaily 😉

Komen

PERHATIAN: Pihak KimchiDaily.my tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KimchiDaily.my juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...