Ikuti Kami:

Kai EXO Ulas Tentang Album Baru ‘Peaches’, Muncul Di ‘New World’ & Banyak Lagi

Kai EXO Ulas Tentang Album Baru ‘Peaches’, Muncul Di ‘New World’ & Banyak Lagi

Pada 30 November, Kai EXO telah mengadakan sidang akhbar dalam talian untuk pelancaran album mini solo baharunya, “Peaches”.

“Peaches” ialah album keluaran kedua Kai sebagai artis solo, dikeluarkan tepat setahun selepas debut solonya dengan “KAI” pada November 2020. Dia mengulas,

Saya menunjukkan imej yang berat dan mendalam untuk keluaran solo saya yang lalu dan dengan EXO. Kali ini, saya ingin menunjukkan imej yang manis, mesra dan comel. Saya mahu mendengar, ‘dia lebih disayangi daripada yang saya sangkakan’.

Ia bukan proses pengeluaran yang santai. Ia mengambil sedikit masa kerana kami memerlukan penilaian berterusan untuk menghasilkan lagu yang bagus dan album yang bagus. Perkara yang sukar ialah konflik antara tidak mempunyai masa yang cukup dan kemahuan untuk melakukan perkara yang saya inginkan. Kami terpaksa terus merundingkan perkara yang perlu dijadikan tumpuan utama kami. Saya fikir saya mencapai keseimbangan antara sesuatu yang baharu dan apa yang saya mahu lakukan.

kai exo peaches Kai menambah bahawa bukan niatnya untuk membuat kemunculan semula pada ulang tahun debut solonya.

Rasanya baru semalam, tetapi sudah setahun rupanya. Saya tidak mengeluarkan album itu untuk memperingatinya. Cuma mengambil masa yang lama untuk disediakan. Saya memasukkan lagu-lagu yang saya pilih sepanjang tahun.

Konsep keseluruhan album berkisar tentang “Peaches”. Kai berkata,

Saya mahu meluahkan segala-galanya dengan kata kunci itu, ‘pic’. Ia ada dalam lagu, tarian dan konsep. Apabila saya mendengar lagu ini, saya dapat merasakan sayap imaginasi terbang. Suasana keseluruhan dan suasana lagu ini adalah apa yang saya benar-benar mahu orang dengar. Terdapat juga banyak koreografi yang menyeronokkan. Ada pokok pic, memetik pic, bergerak seperti itu. Lagu itu tenang dan lembut, tetapi tariannya berkuasa.

Kai muncul dalam rancangan pelbagai asal Netflix baru-baru ini, “New World”. Dia berkongsi,

Apabila anda membuat penggambaran untuk rancangan hiburan, terdapat banyak perkara menyeronokkan yang berlaku. Saya rasa itulah sebabnya saya rasa seronok. Saya juga suka peminat dapat melihat saya dalam rancangan hiburan. Saya juga suka bahawa saya boleh membuat diri saya dikenali kepada mereka yang belum mengenali saya. Kekuatan saya dalam rancangan hiburan ialah saya selesa untuk menonton. Saya memulakannya secara kebetulan tetapi saya menunjukkan diri saya yang jujur.

exo kai sehunSe-hun EXO, yang mengacarakan sidang akhbar itu menambah,

Saya telah melihat rancangan hiburan ‘New World’ itu, dan dia betul-betul sama seperti Kai dalam kehidupan sebenar.

Kai juga sedang bersiap sedia untuk konsert solo dalam talian pada 12 Disember. Dia berkata,

Rasanya seperti saya menanggung sendiri semua kesulitan yang saya alami sebagai ahli EXO untuk membuat persiapan untuk konsert. Memang sukar untuk menyediakan konsert sendiri. Saya akan sedia untuk belajar, kerana ia adalah konsert solo pertama saya. Terdapat perbezaan besar antara konsert dalam talian dan luar talian. Sukar untuk merasakan realisme konsert dalam talian. Saya menghabiskan banyak masa memikirkan bagaimana kami boleh berkomunikasi untuk mengurangkan jurang itu.

Jom dengar lagu baru Kai!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Komen

PERHATIAN: Pihak KimchiDaily.my tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KimchiDaily.my juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...