Utama Drama Korea Jaehyun NCT Bakal Bintangi Dalam Drama Baharu

Jaehyun NCT Bakal Bintangi Dalam Drama Baharu

jaehyun nct

Jae-hyun dari kumpulan NCT telah memilih projek lakonan seterusnya!

Pada 2 November, wakil industri melaporkan bahawa Jae-hyun akan membintangi drama pembuatan semula filem 2001 “Bungee Jumping of Their Own”.

Sebagai tindak balas kepada laporan itu, agensinya SM Entertainment mengesahkan,

Memang benar Jae-hyun akan membintangi drama OTT pembuatan semula filem “Bungee Jumping of Their Own”.

bungee jumping of their own filem “Bungee Jumping of Their Own” pada asalnya adalah sebuah filem dari tahun 2001 tentang guru sekolah menengah Seo In-woo (lakonan Lee Byung-hun) yang sedang bergelut untuk mengatasi kematian teman wanitanya In Tae-hee (lakonan Lee Eun-joo).

Filem ini mengikuti kisah apa yang berlaku apabila dia bertemu dengan seorang pelajar lelaki bernama Im Hyun-bin (lakonan Yeo Hyun-soo) yang berlakon seperti In Tae-hee.

Jae-hyun telah dipilih untuk watak Im Hyun-bin dalam pembuatan semula. Pembikinan semula drama “Bungee Jumping of Their Own” akan diterbitkan oleh Choi Nak-kwon, yang juga menerbitkan filem asal, dan ia akan diarahkan oleh Kim Jong-hyuk.

jaehyun nct bungee jumping of their own Drama ini akan terdiri daripada 16 episod yang berdurasi 25 minit setiap satu. Penggambaran dijadualkan bermula pada bulan Januari, dan pembuatan semula dijangka ditayangkan pada separuh kedua 2022 melalui Kakao TV.

Wah! Tak sabar nak tengok Jae-hyun berlakon dalam drama ni.

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERSPOTV NEWS
Loading...