Utama K-Pop IU Kongsi MBTI Diri, Pendapat Tentang Coklat Pudina & Banyak Lagi

IU Kongsi MBTI Diri, Pendapat Tentang Coklat Pudina & Banyak Lagi

IU elle magazine

IU baru-baru ini duduk untuk temu bual soal jawab yang menyeronokkan bersama dengan Elle Korea!

Setelah menghiasi kulit muka depan majalah Elle terbitan November, IU turut menyertai temu bual di mana dia menjawab soalan peminat tentang segala-galanya daripada personalitinya hingga kecintaannya terhadap coklat pudina!

Dalam video yang dimuat naik di saluran YouTube Elle Korea, IU memulakan wawancara dengan menjawab soalan mengenai pakaian kegemarannya dari penggambaran itu. IU memilih baju merah dan gaun biru terang sebagai pilihan teratasnya.

IU elle magazineSoalan kedua adalah berkaitan dengan jenis personaliti MBTI (Myers-Briggs Type Indicator) IU. IU berkongsi motivasinya untuk mengikuti ujian itu sekali lagi setelah peminat bertanya adakah dia masih INFP. Dia menjelaskan,

Saya mengambil ujian sekali lagi dan mendapat INFJ, tetapi saya sebenarnya tidak ingat sama ada huruf terakhir ialah P atau J.

Dikenali sebagai “pencinta coklat pudina”, IU mula bercakap selepas membaca soalan seterusnya tentang sama ada dia akan makan roti kukus berperisa coklat pudina atau tidak. Penyanyi itu mengakui,

Saya telah mempelajari sesuatu yang baru tentang diri saya baru-baru ini. Saya rasa saya hanya suka coklat pudina hanya dalam bentuk ais krim. Saya hanya memahami tarikan coklat pudina apabila ia sejuk.

IU elle magazineIU juga menjawab pertanyaan mengenai pilihan gaya rambutnya, dengan mengatakan bahawa walaupun dia dapat memotong rambutnya setiap hari, dia lebih suka memilih rambut panjang dan membiarkannya tidak diikat.

IU juga mendedahkan masa apabila dia mampu menulis lirik lagunya dengan paling berkesan.

Semestinya apabila saya mandi. Apabila saya pergi mandi, saya boleh menyelesaikan sekurang-kurangnya satu baris. Saya mungkin menghabiskan sepanjang hari hanya bermain-main, tetapi sebaik sahaja saya mandi, ketika itulah waktu untuk bekerja.

Tonton video temu bual penuh di atas!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERYouTube
Loading...