Utama Celebrity News Hyunsik, Sungjae BTOB & Jinho PENTAGON Sah Tamat Latihan Ketenteraan

Hyunsik, Sungjae BTOB & Jinho PENTAGON Sah Tamat Latihan Ketenteraan

btob sungjae hyunsik & pentagon jinho discharged from military

Ahli BTOB Yook Sung-jae dan Hyun-sik serta Jin-ho PENTAGON telah diberhentikan secara rasmi daripada perkhidmatan tentera wajib.

Mereka mendaftar pada hari yang sama, 11 Mei 2020, dan tarikh rasmi pelepasan mereka ialah 14 November 2021. Walau bagaimanapun, semasa pandemik, askar diberhentikan secara tidak rasmi lebih awal apabila mereka bercuti terakhir, kerana mereka tidak kembali ke tempat kerja mereka pangkalan selepas itu, untuk mencegah penularan COVID-19.

https://www.instagram.com/p/CWOOc2BvFe8/

Hyun-sik BTOB telah berkongsi surat tulisan tangan di Instagram peribadinya,

Hi, Melody (nama kelab peminat BTOB).

Hello, ini Hyun-sik. Apa khabar? Seperti yang saya janjikan sebelum saya pergi, saya telah kembali dengan baik dan dalam keadaan sihat. Saya sangat merindui awak! Saya telah berfikir dan menunggu hari yang Melody dan BTOB akan bertemu semula, dan kini saat yang saya impikan akhirnya tiba. Ia mengambil masa lebih lama daripada yang saya fikirkan, tetapi ia adalah pertemuan yang lebih indah kerana kami menunggu. Terima kasih lagi dan lagi kerana menunggu. Memang sukar untuk meluahkan perasaan saya terhadap Melody dan semua perkara yang ingin saya luahkan dalam beberapa patah perkataan. Buat Melody yang sudah lama menunggu saya, saya akan bertungkus-lumus meluahkan perasaan ikhlas saya kepada mereka sejak sekian lama. Mari kita terbang bersama sambil melihat ke arah yang sama dan pergi pada rentak yang sama.

Sung-jae BTOB sebelum ini telah mengemas kini peminat tentang statusnya selepas keluar awal. Pada 14 November, dia berkongsi selfie di Instagram dengan kapsyen, “D-Day” meraikan tarikh pelepasan rasminya.

Jin-ho PENTAGON berkongsi fotonya bersama bapanya di Instagram dan menulis,

Terima kasih kepada semua yang menunggu saya keluar. Saya telah bekerja keras untuk menyediakan dan meluangkan masa bersama keluarga saya! (Foto ini adalah gambar saya dan bapa saya pada penggambaran ulang tahun perkahwinan ke-30 ibu bapa saya). Saya akan melihat anda dengan imej yang cerah esok, saya merindui anda! Esok kita jumpa.

Yay! Tak sabar nak tunggu aktiviti baru mereka.

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERMBN
Loading...