Utama Branded Family Besar Berkumpul 2 Tahun Sekali. Patutlah Gambar Raya Pun Looooooooogest. Mesti...

Family Besar Berkumpul 2 Tahun Sekali. Patutlah Gambar Raya Pun Looooooooogest. Mesti Hingaq!!

Korang perasan tak sejak beberapa minggu lepas ada on ground event dekat bazar Ramadan sekitar Lembah Klang?

Ada ramai-ramai orang berkumpul then diorang pakai sandwich tulis perkataan LOOOOOOOOONGEST.

Kami baru tahu, itu rupanya itu merupakan gimik daripada team Pizza Hut bagi menarik minat dan penyertaan orang ramai untuk sertai peraduan #LongestPotretRaya.

Pemenang terpilih, Pizza Hut akan belanja kenduri raya bernilai RM35,000. Gila gempak!!

Patutlah Ohmedia tengok ramai post gambar cantik-cantik dan sweet dengan famili besar dekat sosial media. Ingatkan orang dah raya awal, rupanya join contest ni dengan #LongestPotretRaya.

Siapa tak nak menang orang nak belanja kenduri raya kan?

Daripada contest ni, Pizza Hut sebenarnya nak sebarkan ‘keindahan’ hubungan kekeluargaan bila semua ahli keluarga dapat berkumpul ramai-ramai. Rasa raya tu lagi sempurnalah!

Selepas belek satu demi satu penyertaan dengan teliti dan memenuhi kriteria yang diinginkan. Pizza Hut telah memilih seorang pemenang bertuah. Bestnya!!!

Bestlah pemenang ni dapat FREE Kenduri Raya dari Pizza Hut!

Inilah dia pemenang bertuah #LongestPotretRaya, Faridz Alwi Mohd Bakri dari Ayer Hitam, Johor!

Korang tengoklah sendiri cantik bergaya betul bila semua ahli keluarga pakai sedondon di pagi raya. Menurut Faridz setiap 2 tahun sekali keluarga besar mereka akan berkumpul bersama dan menentukan tema untuk hari raya pertama.

Kasih Sayang Pengikat Hubungan Kekeluargaan

Ditanya mengenai idea mengambil gambar dengan ahli keluarga yang ramai, ini jawapan Faridz:

“Kami lakukan ini kerana kasih sayang yang merupakan kekuatan persaudaraan kami, semua ahli keluarga memberikan kerjasama.

Famili tak pernah kenal penat, semua akan berkumpul bersama dan kemudian ambil gambar keluarga”.

Kenduri raya makan Pizza Hut? Nampak rare tapi kalau menikmati Looooooooong Party Box ni bersama-sama memang confirm meriah.

“Kita memanglah customer regular Pizza Hut. Looooooooong Party Box ni sedap, memang sesuailah untuk keluarga i yang besar ni. Puas hati betul!”- Faridz Alwi.

Selain hadiah utama, ini 10 pemenang saguhati yang terpilih.

Raya Lagi Meriah dengan Pizza Hut Looooooooong Party Box!

Selalu time raya ni lah ramai sedara-mara dan kawan-kawan datang berkunjung ke rumah. Kalau korang dah buntu nak masak apa untuk tetamu, order Pizza Hut Looooooooong Party Box ni. Barulah korang boleh enjoy more, senang je!

Satu kotak piza ni, dah sepanjang 1 meter tau (untuk 10 pax). Lepas tu, korang boleh pilih 3 flavor yang berbeza untuk piza korang pada harga RM99, seorang hanya RM9.90 je!.

Raya ni, ada promosi lagi best menanti, di mana dengan setiap pembelian Pizza Hut Looooooooong Party Box, korang boleh menikmati air free flow apabila dine-in. Kalau tapau pula, korang akan dapat sebotol Coca-Cola 1.5L PERCUMA. Promosi ini akan bermula 22 April 2023.

Lagi meriahlah nak lepak dengan kawan-kawan dan buat open-house dengan Pizza Hut Looooooooong Party Box.

Untuk lebih info dan promosi menarik daripada Pizza Hut, korang boleh follow laman sesawang, Facebook dan Instagram mereka.

Loading...