Utama Drama Korea Faham Satu Sama Lain, Lee Seyoung Ulas ‘Chemistry’ Dengan Junho 2PM Dalam...

Faham Satu Sama Lain, Lee Seyoung Ulas ‘Chemistry’ Dengan Junho 2PM Dalam ‘The Red Sleeve’

Lee se young

Dalam temu bual dan penggambaran untuk majalah ‘Singles’ baru-baru ini, Lee Se-young bercakap tentang pengalamannya untuk penggambaran drama baharunya “The Red Sleeve”!

Berdasarkan novel, “The Red Sleeve” adalah drama bersejarah mengenai rekod hubungan romantik di antara pengiring istana Sung Deok-im (Lee Se-young) yang mahu melindungi pilihan hidupnya dan maharaja Yi San (Lee Jun-ho) yang meletakkan negara sebelum cinta. Rating untuk drama ini telah meningkat secara konsisten sejak tayangan perdana awal bulan ini, dengan setiap episod mencatat rekod peribadi baharu untuk rancangan itu.

Menggambarkan suasana di set, Lee Se-young dengan gembira mengulas,

Ia hangat, harmoni, menyeronokkan dan penuh tenaga. Apabila anda membuat penggambaran bersama dalam cuaca panas dan sejuk, anda membina ikatan seperti keluarga yang mendalam yang melangkaui persahabatan askar yang bertempur hebat bersama-sama di barisan hadapan pertempuran.

lee se young junho the red sleeveDi setiap episod “The Red Sleeve”, Lee Se-young dan Lee Jun-ho telah membuat hati penonton berdebar-debar dengan ‘chemistry’ mereka yang amat hebat, dan pelakon itu berkongsi bahawa rahsia kepada semua itu adalah kerana ikatan mereka dalam kehidupan sebenar.

Jun-ho dan saya telah membina jenis hubungan di mana kami kini memahami kesakitan satu sama lain dan emosi watak kami hanya dengan melihat ke dalam mata masing-masing.

Apabila ditanya apa yang paling dia nanti-nantikan untuk drama “The Red Sleeve”, Lee Se-young menjawab,

Melalui setiap projek, saya bertemu pelakon baharu, ahli pasukan produksi baharu dan penonton baharu juga. Saya tidak sabar untuk melihat bagaimanakah pertemuan kali ini. Apabila projek tamat, watak itu kekal dengan pelakon. Sudah tentu saya fikir ia lebih penting untuk memahami seluruh projek drama tersebut, supaya watak itu menonjol, dan saya berharap watak Deok-im akan menjadi kenangan yang indah.

lee se youngDia meneruskan,

Sehingga kini, saya biasanya memainkan watak yang sedang dalam proses pembesaran, tetapi kerana Deok-im adalah orang sebenar yang wujud dalam sejarah, dia berbeza daripada semua peranan lain yang pernah saya mainkan. Saya sendiri sangat ingin tahu apa yang akan kekal daripada pertemuan saya dengan watak Seong Deok-im dalam drama ini.

Lee Se-young memulakan kerjayanya sebagai pelakon kanak-kanak, dan kini, dia sudah pun berusia 26 tahun sejak debutnya. Mengimbas kembali kerjayanya yang panjang, dia mengulas,

Berada dalam satu barisan kerja untuk masa yang lama adalah satu pencapaian yang mengagumkan, tetapi itu tidak menjadikan kerja itu lebih mudah atau lebih selesa. Apabila saya memasuki usia lewat dua puluhan, saya mendapat ketenangan dengan bertindak sepuas hati dalam projek yang ingin saya lakukan. Kini, saya mendapati mata saya tertarik kepada orang yang cuba menjalani kehidupan yang tenang dan biasa. Saya mahu cuba menjadi positif dalam semua perkara yang saya lakukan dalam hidup, dan saya mahu menjadi seorang pelakon yang akan terus bertambah baik.

lee se young

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERSports Donga
Loading...