Utama Celebrity News “Dia Comel & Boleh Dipercayai” – IU Kongsi Sering Dapat Sokongan Dari...

“Dia Comel & Boleh Dipercayai” – IU Kongsi Sering Dapat Sokongan Dari Teman Lelakinya Lee Jongsuk

iu lee jongsuk

Pasti ramai yang terkejut mengenai berita hubungan cinta Lee Jong-suk dan IU yang didedahkan baru-baru ini.

Terbaru pada 1 Januari, IU telah menulis ucapan tahun baru buat peminat di laman fancafe rasminya. Penyanyi itu menyapa peminat pada awalnya dengan berkata,

Saya tertanya-tanya di mana dan bagaimana semua orang telah menghabiskan masa anda pada penghujung tahun 2022, dan sama ada anda agak kecewa pada hari terakhir tahun itu kerana saya. Jadi saya di sini untuk mengucapkan terima kasih dan maaf kepada UAENA (nama peminat) serta menyampaikan ucapan tahun baru saya kepada anda semua.

Sambung IU lagi mengenai artikel tentang hubungannya bersama Lee Jong-suk yang dikeluarkan semalam,

Mereka yang melihat artikel hari ini akan tahu. Saya sebenarnya sedang bercinta. Saya sangat berhati-hati kerana saya fikir UAENA, yang sentiasa bimbang tentang saya dan ingin tahu tentang keadaan saya, pasti sangat terkejut. Tetapi, ya…Itulah yang berlaku!

iu lee jongsuk

Kemudian, IU turut menjelaskan bagaimana hubungannya dengan Lee Jong-suk boleh berubah dari rakan sekerja kepada seorang teman lelaki. Dia berkongsi,

Saya dan rakan sekerja lama saya mengembangkan cinta dan bergantung antara satu sama lain. Dia telah bersorak kepada saya, berkata ‘Awak hebat, sangat hebat’, untuk masa yang lama dan saya berterima kasih untuk itu. Dia juga seorang yang comel dan boleh dipercayai, yang memberi saya galakan yang ikhlas.

Tulisnya lagi,

Memandangkan anda semua telah mengetahui tentang itu, saya akan dating dengan baik dan senyap supaya peminat saya tidak perlu terlalu risau. Saya minta maaf kerana mengejutkan awak. Namun begitu, UAENA mengucapkan tahniah kepada saya dahulu. Sekali lagi, saya minta maaf dan terima kasih.

Semoga berkekalan dan berbahagia selamanya IU dan Lee Jong-suk!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi. 

SUMBERWiki Tree
Loading...