Dawon & Hwiyoung SF9 Sah Positif Covid

sf9 dawon hwiyoung

Dua anggota kumpulan SF9, Da-won dan Hwi-young telah disahkan positif COVID.

FNC Entertainment iaitu agensi kepada kumpulan tersebut telah mengeluarkan kenyataan rasmi untuk mengesahkan berita tersebut.

Hello, ini adalah FNC Entertainment.

Da-won dan Hwi-young SF9 telah menjalani ujian PCR dan telah disahkan positif COVID-19 setelah bersentuhan dengan seseorang yang juga positif COVID.

Chani dan juga anggota SF9 yang lain turut membuat ujian PCR, dan telah diuji negatif, selain dari Da-won dan Hwi-young.

Pada masa ini, Da-won dan Hwi-young berada di bawah pengasingan dan mengambil langkah-langkah yang diperlukan seperti yang diperintahkan oleh pihak berkuasa kawalan penyakit.

Anggota SF9 yang lain sedang menunggu keputusan sama ada mereka dikategorikan sebagai yang dekat dengan kes yang disahkan. Sekiranya ditentukan bahawa kuarantin secara seorang diri diperlukan, mereka akan mengikuti panduan kuarantin sendiri sambil mendapat rehat yang cukup.

Kami akan mematuhi permintaan dan garis panduan oleh pihak berkuasa penyakit dengan mengutamakan kesihatan dan keselamatan artis kami. Kami minta maaf kerana menimbulkan keprihatinan ramai orang, dan kami akan melakukan yang terbaik untuk pemulihan artis kami dengan cepat.

sf9 dawon hwiyoung

Semoga cepat sembuh Da-won dan Hwi-young!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Leave a Reply