Ikuti Kami:

“Badan Saya Cantik..” – Song Hyekyo Ulas Babak Tayang Badan Dalam ‘The Glory’

“Badan Saya Cantik..” – Song Hyekyo Ulas Babak Tayang Badan Dalam ‘The Glory’

Sepertinya Song Hye-kyo sendiri mengakui bahawa watak Moon Dong-eun dalam “The Glory” adalah karakter terbaik yang pernah dibawanya sepanjang karier sebagai pelkaon.

Bahkan wanita itu sendiri mahu merakamkan babak mendedahkan badan dengan sendiri tanpa memerlukan bantuan pelakon ganti. Ulasnya dalam majalah ELLE baru-baru ini,

Penulis meminta saya sendiri yang merakamkan babak mendedahkan itu. Dan dia sendiri terkejut apabila saya bersetuju dengannya.

song hyekyoTambahnya,

Ia merupakan satu babak yang penting. Bukannya babak seksual, ianya memaparkan tentang ‘Moon Dong-eun’. Mengapa dia perlu bertindak sedemikian rupa lantas saya berasa teragak-agak untuk menggunakan pelakon ganti. Saya berasa yakin. Bukan dengan fikiran ‘Saya menguruskan badan’, ‘Badan saya cantik’, tapi kerana saya tahu babak itu diperlukan.

Berdedikasi kan Song Hye-kyo?

Korang banyak topik ‘hot’ lain tentang dunia hiburan Korea yang nak dibincangkan? Kongsi lah ‘teh’ dengan kami di forum KimchiDaily 😉

Komen

PERHATIAN: Pihak KimchiDaily.my tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KimchiDaily.my juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...