Utama Drama Korea “Ada Guru Bantu..” – Komen Lama Jadi Perhatian, Ramai Terkejut Lihat Babak...

“Ada Guru Bantu..” – Komen Lama Jadi Perhatian, Ramai Terkejut Lihat Babak Ranjang ‘Real’ Hani EXID

fantasy spot

Sepertinya Hani EXID benar-benar menyertai “Fantasy Spot” tanpa sebarang ketakutan dan juga rasa was-was mengenai plotnya.

Selepas memaparkan babak ciuman yang memeranjatkan, penonton sekali lagi dikejutkan  apabila idola itu benar-benar merakam babak ranjang yang jelas untuk episod akhir drama itu.

Dalam episod akhir ini, Hee-jae (Hani) akhirnya mengakui rasa cinta buat In-chan (Park Seon-ho) meskipun mereka hanya mahu melabelkan hubungan itu sebagai ‘friend with benefits’ sebelum ini.

fantasy spot

Hal ini kerana ramai yang menebak bahawa Hani tidak akan merakam babak ‘panas’ sedemikian memandangkan dia merupakan seorang idola dan biasanya babak seperti itu akan diambil alih oleh pelakon ganti. Komen penonton, ‘Realistiknya?’, ‘Nampak real’ dan banyak lagi.

Oleh sebab itu, peminat mula mengimbau kembali kata-kata Hani mengenai babak itu dalam sidang media “Fantasy Spot” yang berlangsung Disember lalu,

Saya merakam babak ranjang buat pertama kali dan ianya sangat menarik. Sebenarnya saya rasa terbeban. Bukankah ia satu bebanan apabila mendengar perkataan ‘babak ranjang’? Ada cikgu yang bantu saya melakonkan babak intim itu. Saya banyak berbincang dengannya dan berlakon dengan hati yang selesa.

Mungkin Hani nak cabar dirinya?

Korang banyak topik ‘hot’ lain tentang dunia hiburan Korea yang nak dibincangkan? Kongsi lah ‘teh’ dengan kami di forum KimchiDaily 😉

SUMBERInsight
Loading...