Ikuti Kami:

5 Dari 6 Ahli ONF Akan Sertai Servis Tentera Pada Waktu Yang Sama

5 Dari 6 Ahli ONF Akan Sertai Servis Tentera Pada Waktu Yang Sama

Telah diumumkan bahawa 5 daripada 6 ahli ONF telah memutuskan untuk berkhidmat untuk servis tentera bersama.

Ini tidak termasuk ahli terakhir, U, yang merupakan ahli paling muda dalam kumpulan.

Dia dikecualikan daripada tentera kerana dia berkewarganegaraan Jepun. Ini bermakna peminat perlu mengucapkan selamat tinggal buat masa ini kepada Wyatt, MK, J-US, E-Tion dan Hyo-jin.

ONF WM ENTERTAINMENT ENLIST TOGETHERAhli kumpulan itu mengumumkan berita itu melalui surat tulisan tangan kepada peminat melalui laman Fancafe rasmi mereka pada 2 November, semalam. Dalam surat daripada J-US dan Hyo-jin, mereka memberi alasan bahawa mereka mahu bersama sebagai satu pasukan dan oleh itu membuat keputusan yang sukar.

J-US berkongsi kepada peminat,

‘FUSES’ (nama kelab peminat ONF) kami akan berasa sangat kecewa mengenainya, tetapi kerana kami mahu bersama, kami berenam, dan kami mahu menyanyi bersama-sama untuk masa yang lebih lama, jadi kami memutuskan untuk mendaftar bersama.

Hyo-jin juga berkongsi,

ONF, selain U, ahli yang lain telah memutuskan untuk mendaftar bersama pada penghujung tahun untuk menunaikan kewajipan kepada negara. Memandangkan kami ingin kembali secara keseluruhan lebih cepat dan bertemu ‘FUSES’, ahli membincangkan perkara ini untuk masa yang lama dan selepas membincangkannya, kami telah memutuskannya sedemikian. Kami berharap perasaan kami disampaikan kepada ‘FUSES’ dengan baik.

ONF WM ENTERTAINMENTKebanyakan ahli dilahirkan pada tahun 1994 atau 1995, yang bermaksud bahawa mereka mungkin boleh menunggu setahun atau lebih untuk mendaftar. Bagaimanapun, peminat juga memuji keputusan mereka untuk tetap bersatu walau dalam apa jua keadaan sekalipun.

Semoga ONF dapat berkhidmat dengan selamat!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Komen

PERHATIAN: Pihak KimchiDaily.my tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KimchiDaily.my juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...