“Terima Kasih Sebab Tatap Mata Saya” – Tarian Disukai Blackpink, Ismail Izzani Berdebar Lisa Sampaikan Hadiah

ismail izzani jumpa blackpink

Kumpulan wanita popular di dunia pada ketika ini sudah pastinya ialah BLACKPINK daripada Korea! Tipulah kalau ada yang cakap bahawa dia tidak kenal dengan kumpulan yang dianggotai oleh 4 gadis cantik ini. Boleh dikatakan semua lagu yang didendangkan oleh Jisoo, Jennie, Rose dan Lisa ini menjadi siulan orang ramai! Antaranya ialah “Ddu Ddu Ddu”, “Boombayah”, “Kill This Love” dan banyak lagi!

Pada 14 Januari lepas, kumpulan K-Pop popular itu telah menghadiri sebuah acara penstriman secara langsung untuk peminat. Bagi yang tidak tahu, BLACKPINK merupakan duta kepada jenama telefon bimbit terkenal iaitu SAMSUNG dan acara tersebut telah dianjurkan oleh ibu pejabat SAMSUNG di Indonesia. Bukan sahaja berinteraksi dengan peminat bahkan terdapat satu pertandingan tarian dijalankan di mana wakil daripada beberapa negara telah menyertainya dan berpeluang memenangi hadiah hebat!

blackpink

Dalam diam rupanya penyanyi tempatan iaitu Ismail Izzani merupakan antara salah satu ahli kumpulan tarian yang mewakili Malaysia pada malam itu. Lelaki itu nyata berdebar kerana membuat persembahan di hadapan juri cantik iaitu BLACKPINK sendiri.

 

Lagi menggigil apabila kumpulan Ismail Izzani berjaya memenangi kategori ‘Awesome Style’ dan hadiah tersebut telah disampaikan oleh tak lain tak bukan ahli BLACKPINK sendiri! Lagi bertuah sebabnya ahli paling popular kumpulan itu iaitu Lisa yang telah memberikan hadiah tersebut. Penyanyi lelaki tersebut turut berterima kasih kerana gadis daripada Thailand itu telah menatap matanya walaupun seketika sahaja.

ismail izzani jumpa blackpink

Rata-rata peminat melahirkan rasa cemburu dengan Ismail kerana berjaya berjumpa dengan BLACKPINK secara berdepan. Kalau pergi konsert pun, nampak daripada jauh sahaja. Tapi lelaki itu siap dapat tatap mata lagi! Jealousnya!

Untunglah Mail, mesti BLINK tegar iaitu Naim Daniel cemburukan tengok rakan baiknya dapat jumpa BLACKPINK?

Leave a Reply